Nog steeds een  verouderde website die niet mobiel vriendelijk is. Laat jouw bestaande website vernieuwen. Snel en goedkoop weer online met een prachtige WordPress website

Laat jouw bestaande website vernieuwen, want is  de website nog niet geschikt voor mobiel gebruik, dan heb je binnenkort een geweldig probleem. Google noemt de nieuwe strategie voor het waarderen van websites ” Mobile first”. Dat wil zeggen: websites die niet voldoen aan de normen van mobiel gebruik worden lager geplaatst in de ranking.

Onderzoek heeft aangetoond dat ca. 60% van de websites nog niet voldoen aan die normen.

Het is van belang jouw website te laten vernieuwen, zodat je weer jaren vooruit kunt.
MKB, startende ondernemers, ZZP’ers, verenigingen en NON-profit organisaties kunnen bij Lankhorst AV goedkoop hun website laten vernieuwen. Wij bouwen professionele WordPress websites, die 100% geschikt zijn van mobiel tot en met desktop.

Bestaande website vernieuwen voor slechts €150,-
Wij kiezen een template die perfect bij jou past en bouwen de website met de bestaande informatie om naar een mooie mobiel vriendelijke website. Heeft u nog meer aanvullende wensen. Voor ons is dat geen probleem. Wij werken altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zonder gezeur achteraf!
Neem voor meer informatie contact met mij op!