Nog steeds een verouderde website die niet mobielvriendelijk is? Laat jouw bestaande website vernieuwen naar een professionele WordPress website

Laat jouw bestaande website vernieuwen!
Veel websites voldoen nog steeds niet aan de eisen van mobiel gebruik. En Google straft je daarom af. Want mobiel vriendelijke websites krijgen tegenwoordig voorrang in de zoekresultaten. Daarom is het van belang jouw website te laten vernieuwen. Het ombouwen van bestaande websites doen wij al voor €200,-

bestaande website vernieuwen

Bij het bouwen van mooie WordPress websites richten wij ons voornamelijk op MKB, startende ondernemers, ZZP’ers en verenigingen. Maar wij bieden onze kennis ook aan als vrijwilliger bij projecten die ons aanspreken. Lankhorst Webdesign bouwt professionele websites, die 100% geschikt zijn van mobiel tot en met desktop. Wij kiezen samen met jou een template die perfect bij je past en bouwen de website met de bestaande informatie om naar een mooie mobiel vriendelijke website. Heb je nog aanvullende wensen? Voor ons is dat geen probleem! Wij werken altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zonder gezeur achteraf!
Neem voor meer informatie contact met mij op!