Wij kunnen u adviseren op het gebied van product presentatie en vormgeving | Media adviezen ZZP MKB en startende ondernemers

media adviezen ZZP MKBGratis media adviezen ZZP MKB
Als startend ondernemer heb je het stinkend druk met het opzetten van de onderneming. In veel gevallen hebben daardoor belangrijke zaken als promotie en vormgeving een lage prioriteit. Toch is het van overlevingsbelang uw onderneming onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Lankhorst heeft de kennis en de mogelijkheden uw organisatie van promotionele middelen te voorzien, zonder dat het gelijk in de papieren gaat lopen. Wij kunnen bedrijven op basis van een interview mogelijkheden aanreiken, waarmee u uw bedrijf op een slimme manier kunt promoten naar uw klanten toe.

Websites
Natuurlijk kunt u bij ons een website laten maken tegen geringe kosten. Maar het kan ook zijn, dat u reeds beschikt over een website die slecht presteert. Ik kan dan voor u onderzoeken of de website valt te verbeteren. Heeft u een oude website die niet meer voldoet aan de tegenwoordige eisen? Wij bouwen op basis van de bestaande informatie de website om in een professionele wordpress website.

Videoprojecten
U wilt een bedrijfsvideo of productvideo laten ontwikkelen, maar u hebt geen idee hoe u dit aanpakt. Ik kan op dit gebied veel voor u betekenen en beschik over de kennis van scenarioschrijven en regievoering tot en met montage van uw productie. En altijd tegen geringe kosten, zonder verrassingen.

Wie zijn onze klanten
Lankhorst AV is voornamelijk werkzaam voor kleinere bedrijven, MKB, ZZP’ers en startende ondernemers. Dus heeft u behoefte aan een mooie korte bedrijfsfilm,  een productfilm of een mooie website van uw bedrijf tegen zeer lage kosten? Laat het ons weten.

Kijk ook voor low budget webdesign ook onze uitgebreide website www.website-laten-maken.eu