Professionele website laten maken, maar het mag niet te veel kosten? Wij werken voor een vaste prijs zonder gezeur achteraf.

Professionele website laten maken voor €350,-
Lankhorst AV richt zich voornamelijk op MKB en ZZP. U heeft bij ons al een prima ZZP website voor €250,-. Maar wilt u net dat beetje meer qua vormgeving en uitvoering dan bent u met een professionele website van Lankhorst nauwelijks duurder uit. Wilt u en professionele website laten maken en uitbreiden met een webwinkel? Ook dat is geen probleem. Wij beschikken over vele prachtige templates, waaruit u kunt kiezen. Vervolgens wordt de website volledig in uw huisstijl ingericht.

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken die voldoet aan de laatste eisen van Google.

Google’s nieuwste stokpaartje is: “Mobile first”. Dat wil zeggen: is de website niet geschikt om op ipad of mobiel te functioneren dan heeft u een probleem. Google trekt de stekker eruit en uw zoekbaarheid zal drastisch achteruit gaan. Al onze websites worden mobielvriendelijk (responsive) gebouwd. Heeft u nog een verouderde website, dan kunt u bij ons, die tegen minimale kosten, uw website laten vernieuwen zodat u weer jaren vooruit kunt.

Onderhoud en optimalisatie voor slechts €300 per jaar.

U zult zeggen:” Zo, de website is klaar. Laat de klanten nu maar komen”. Maar zo werkt het helaas niet. Uw website heeft voortdurende zorg nodig om optimaal te kunnen presteren. Lankhorst Webdesign heeft jarenlange kennis op het gebied van website optimalisatie. Wij zoeken daarbij naar kansen:

  • Om u te onderscheiden van uw concurrenten.
  • Het optimaliseren van webteksten en beeldmateriaal
  • Het zoeken naar de juiste zoekwoorden om de positie van uw website te verbeteren
  • Wij houden de prestaties bij m.b.t. Google
  • Wij onderhouden het technisch gedeelte van de website en de plugin’s

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.