Professionele website laten maken die u zelf kunt bijhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Professionele website laten maken voor €350,-
Lankhorst AV richt zich voornamelijk op MKB en ZZP. U heeft bij ons al een prima website voor €200,-. Maar wilt u net dat beetje meer qua vormgeving en uitvoering dan bent u met een professionele website van Lankhorst nauwelijks duurder uit. Wilt u de website uitbreiden met een webwinkel? Ook dat is geen probleem. Wij beschikken over vele prachtige templates, waaruit u kunt kiezen. Vervolgens wordt de website volledig in uw huisstijl ingericht.
Een belangrijk onderdeel de website is het schrijven van teksten. Webteksten moeten zoekmachine gericht en uniek zijn. Lankhorst heeft veel ervaring in het herschrijven van de door u aangeleverde teksten. Met oog voor wat uw klanten willen lezen en wat Google ziet als relevant voor betere plaatsing.

Onze websites voldoen aan de laatste eisen van Google.

Google’s nieuwste stokpaartje is: “Mobile first”. Dat wil zeggen: is de website niet geschikt om op ipad of mobiel te functioneren dan heeft u een probleem. Google trekt de stekker eruit en uw zoekbaarheid zal drastisch achteruit gaan. Al onze websites worden mobielvriendelijk (responsive) gebouwd. Heeft u nog een verouderde website, dan kunnen wij die tegen minimale kosten vernieuwen en kunt u weer jaren vooruit.

Onderhoud en optimalisatie voor slechts €300 per jaar.

U zult zeggen:” Zo, de website is klaar. Laat de klanten nu maar komen”. Maar zo werkt het helaas niet. Uw website heeft voortdurende zorg nodig om optimaal te kunnen presteren. Lankhorst AV heeft jarenlange kennis op het gebied van website optimalisatie. Wij zoeken daarbij naar kansen:

  • Om u te onderscheiden van uw concurrenten.
  • Het optimaliseren van webteksten en beeldmateriaal
  • Het zoeken naar de juiste zoekwoorden om de positie van uw website te verbeteren
  • Wij houden de prestaties bij m.b.t. Google
  • Wij onderhouden het technisch gedeelte van de website en de plugin’s

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.