Toon Lankhorst | al sinds 1973 actief op het gebied van fotografie, film, CDrom producties, beurspresentaties en webdesign.

 

Toon LankhorstToon Lankhorst | al vanaf 1973 actief in multimedia.
Meer dan 10 jaar lang grote 16mm producties en later videofilms gemaakt voor de Overheid op het gebied van de problematiek rond zesbaksduwvaart, zeespiegelsteiging, toelating grote schepen in Rotterdam Europoort, dijkverzwaringsprojecten, enz.
Vanaf eind tachtiger jaren 16mm vaarwel gezegd en overgestapt naar professioneel video. Vanaf die tijd kwamen er ook geregeld buitenlandse videoprojecten voor Duitse wereldbank, EG, overheid en bedrijfsleven. In landen als Maladiven, Cyprus, India, Bangladesh en vele landen in Europa draaiden we producties. Daarnaast ook vele bedrijfsvideo’s, productfilms en korte documentaire producties gedraaid.
Veel van onze producties zijn te vinden op ons Youtube kanaal

De wereld ontwikkelde zich steeds sneller in allerlei vormen van media en presentatietechnieken. En daar was natuurlijk internet één van. De nadruk bij de werkzaamheden kwam meer te liggen op beurspresentaties, productfilms voor het internet en natuurlijk webdesign.

WordPress websites bouwen doe ik nu volop.

Daar ben ik ook specialist in. Ook verzorg ik persoonlijke cursus wordpress aan klanten die er aardigheid aan hebben om zelf de website te bouwen of te onderhouden. Ik richt me voornamelijk op startende ondernemers, ZZP en verenigingen. Als pensionada kan ik me nu veroorloven om dat voor heel vriendelijke prijzen te doen. Naast het bouwen van een mooie responsive website heb ik ook veel verstand van het zoekbaar maken van de website. Ik steek erg veel energie in het volgen van de ontwikkelingen rond SEO en Google.
Ik ben altijd in voor een mooi project. Maar ik ben nu wel kieskeurig. En, dat mag ook!

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van media en presentatietechnieken treedt ik ook regelmatig op als adviseur bij bedrijven.

Meer informatie over webdesign vind je op de pagina goedkope website laten maken