Met vrijwilligerswerk kunnen wij binnen ons vakgebied er aan bijdragen dat activiteiten en taken waar minder geld voor is toch door kunnen gaan.

Webdesign voor verenigingen. Wanneer ze behoefte hebben  aan professionalisering van hun werk.

Door mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van media, presentatie en vormgeving kan ik een belangrijke rol spelen bij het verwezenlijken van projecten binnen verenigingen.

Op het gebied van vrijwilligerswerk worden wij dan ook regelmatig benaderd. Organisaties en verenigingen vragen of wij kunnen bijdragen aan een project waar eigenlijk geen geld voor is. Wanneer dat past binnen ons vakgebied webdesign en videoproductie zijn wij daar altijd toe bereid. Ten minste als het project ons aanstaat.

Wilt u als club een professionele uitstraling, een betere website of misschien een leuke verenigingsfilm? Neem dan contact met me op. Wij doen het niet meer voor het geld, maar omdat we nog steeds bezeten zijn.
vrijwilligerswerk

Een voorbeeld is: de website van watersportvereniging Kraggenburg

Ook zijn we in de afgelopen jaren een aantal keren belangeloos actief geweest voor instellingen en organisaties zoals: SOAD en SAWF

Neem contact met ons op en wij bekijken of uw project binnen onze mogelijkheden past.