Bedrijfsfilm,  productvideo | Toon Lankhorst is gepensioneerd, maar treedt nog regelmatig op als er advies nodig is om een bedrijfsfilm of productpresentatie te maken

bedrijfsfilmDoor het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is Toon Lankhorst gestopt met het actief maken van videoproducties. Wel komen wij nog regelmatig in beeld als een bedrijf het plan heeft om een productpresentatie of bedrijfsfilm te maken. Omdat wij ook zijn gespecialiseerd in het schrijven van videoscripts zijn wij soms actief betrokken bij zo’n productie en leveren zo nodig adviezen en schrijven het scenario voor de bedrijfsproductie. Wij treden ook eventueel op als projectleider en zijn dan actief betrokken vanaf script tot montage en eindproduct.

Enkele recente bedrijfsfilms

Productfilms

Een productvideo’s moet snel en duidelijk het hele verhaal vertellen over uw product. Daarin is Lankhorst specialist. Door de jarenlange ervaring en kennis produceerden wij uitstekende productfilms tegen zeer lage kosten. Die ervaring nemen we nu mee wanneer klanten ons vragen om advies bij een bedrijfsproductie of beurspresentatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een goede bedrijfsfilm neem dan contact met mij op.
Bekijk ook ons Ons Youtubekanaal